Air quality monitoring en luchtzuivering in een ziekenhuisomgeving

Terug naar overzicht
14/10/2022
1 minuut
Medisch

Grootste klinieken voor esthetische chirurgie in Europa

Een van de grootste klinieken voor esthetische chirurgie in Europa vertrouwde opnieuw op de diensten van InsightAir Europe. Het huidige monitoringsysteem voor de luchtkwaliteit is uitgebreid en verbeterd door nieuwe luchtkwaliteitssensoren te installeren in zowel de kantoren als de operatiekamers. Vanwege de gecompliceerde situatie na de pandemie van COVID19 besloot het management van de kliniek om de bestaande luchtreinigers te vervangen door nieuwe HEPA filters, klasse 14.

Expansie naar de rest van Europa

Ten eerste streeft de kliniek in de operatiekamers naar luchtkwaliteitsklasse D volgens GMP of ISO7 volgens EN 14644. Ten tweede kan de kliniek met de sensoren van InsightAir voor het monitoren van de fijne deeltjes eenvoudig de luchtkwaliteit in de operatiekamers controleren. Er worden bijvoorbeeld elke 6 maanden uitgebreide rapporten verstuurd en de geïntegreerde codes in het monitoringplatform helpen om elke keer te evalueren of ze voldoen aan de ISO-norm. Het is de bedoeling dat soortgelijke apparatuur wordt geïnstalleerd in alle 6 vestigingen van de kliniek, die zich op verschillende locaties in Europa bevinden.

Eindeloze mogelijkheden

Concluderend zijn de mogelijkheden voor monitoring en luchtzuivering, dankzij de expertise van InsightAir, praktisch onbeperkt. In tijden waarin talloze bedrijven adverteren en luchtzuivering aanbieden, is het echter uiterst belangrijk om een betrouwbare partner te kiezen met een reputatie en ervaring op dit gebied. U kunt nu contact met ons opnemen voor een individuele offerte.

Gerelateerde inzichten